Все по-трудно е да разберем тази звездна двойка рокдиви. Майли

...
Все по-трудно е да разберем тази звездна двойка рокдиви. Майли
Коментари Харесай

Майли Сайръс или Деми Ловато - коя ще победи в скандала?


Все по-трудно е да разберем тази звездна двойка рокдиви. Майли Сайръс и Деми Ловато - някогашни „ Дисни “ партньорки или върли Туитър врагове? Сега наподобява, че известните певици удариха дъното в връзките си. Но по какъв начин стартира всичко?

Първият изстрел даде Майли, която през 2008 година разгласява видео в Youtube с приятелката си Манди Джирокс. Деми и Селена Гомес на собствен ред качиха лични видеа на усмихнати и щастливи девойки. Майли и нейната другарка Манди снимаха свое лично видео, на което се подиграват със Селена и Деми. Скоро по-късно Майли изтегли видеото, като се извини в случай че е обидила някого.

Една година по-късно Майли разгласява своя фотография с Деми, надписана: „ Липсваш ми “. През 2010 година Деми се изправи пред персонални проблеми и скоро постъпи за лекуване в рехабилитационен център. По-късно тя да призна, че се е борила с булимия, алкохол и даже кокаин. Докато Майли продължаваше да бъде в центъра на разнообразни кавги, Деми излезе от клиниката и стартира възобновяване на кариерата си. Тя говореше намерено за проблемите си и се опитваше да се трансформира в "положителен образец за подражание" за младежите. На въпроса за връзката й със Сайръс през 2012 година тя сподели: "Ние в никакъв случай няма да бъдем приятелки още веднъж! “ Два дни по-късно обаче, те оповестиха: „ Ние в никакъв случай няма да се разделим, без значение какво се случва, тъй като сме толкоз близки “.

През ноември 2013 година в телевизионно шоу Майли описа за срещата си с марихуаната. "Когато постъпих за лекуване, аз не го разгласих обществено, просто влязох в клиниката “, показа тя.

Миналия месец се появиха клюки, че Майли може да се появи с Джъстин Бийбър, който е бивше гадже на Селена Гомес. Това докара до отхвърлянето й от Селена, Тейлър Суифт и несъмнено, Деми. Сега наподобява, че последният пирон в ковчега е подложен, когато Майли блокира Деми в Туитър. Така че, разходката с увеселителното влакче из историята на двете рок звезди продължава. Нищо, че се усещаме, като че ли още веднъж сме в гимназията! /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР