Все по-тревожна става ситуацията в с наплива на мигранти, видяха

...
Все по-тревожна става ситуацията в с наплива на мигранти, видяха
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Докато Бойко Рашков си съчинява доклади срещу Борисов, София се наводни с мигранти

Все по-тревожна става обстановката в с напора на мигранти, видяха фоторепортерите на организация ПИК. Органите на реда всеки ден си имат работа с бежанци, които се движат на групи и стряскат столичани.

Днес две такива групи от по 10 души бяха насядали в градинката против Централна жп гара, видя екип на ПИК на място. Служители на Министерство на вътрешните работи прецизно пазеха чужденците, за които не се знае дали имат постоянни документи за престояване в страната ни, или са влезнали незаконно.

В региона на Лъвов мост и ул. " Цар Симеон " обстановката е още по-стряскаща и там даже мъчно може да се чуе българска тирада.
свързани новини295235преди 15 часа42337на 15.02.2022
Макар че през последните месеци се приказва, че мигрантският напън над страната ни е намалял, всекидневно се оповестява за групи от бежанци, открити из цялата страна. Междувременно и бизнесът с трафика на процъфтява, а

Очевидно напорът на в страната и най-много в не тормози вътрешния министър Бойко Рашков.. Рашков има като предпочитана цел да претопля остарели изфабрикувани кавги с водача на ГЕРБ Бойко Борисов. През последните седмици той заприказва за отчет от Испания, в който се споменавало името на Борисов в аферата " Барселонагейт ". Оказва се обаче, че въпросният отчет съставлява 26 хвърчащи страници без създател, автограф и щемпел, написани на британски, най-вероятно в канцеларията на самия Рашков.

Така до момента в който силовият министър се занимава да съчинява отчети за " Барселонагейт ", с изключение на ширещата се престъпност и ежедневните убийства в страната, сме изправени и пред нов проблем - мигрантите и необезпокояваното им предвижване из България.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР