Все по-интересни, различни и необикновени са тенденциите, превземащи модния пазар.

...
Все по-интересни, различни и необикновени са тенденциите, превземащи модния пазар.
Коментари Харесай

Пролетни тенденции: Чанта като ябълка - моден хит или кич

Все по-интересни, разнообразни и невероятни са трендовете, превземащи стилния пазар. Обеци под формата на лейка, голяма череша за чанта и очила вид любеница са единствено дребна част от занимателните и свежи оферти на пролет 2019. Обикновено сезон​ът подготвя към носене на по-свободни облекла, дребни и неангажиращи чанти, а наложителна част към дамския тоалет си остава добре подбраният аксесоар.

Тази година обаче допълненията към стилните визии влизат в центъра на вниманието поради интереса, който предизвикат. Едноцветните облекла, черните слънчеви очила, скучните сака и семплите чанти несъмнено остаряват, а тяхното място сполучливо се заема от светли тонове, шарени принтове, екстравагантни колани и разнородни материи. Дамите, които избират класическата визия, мъчно биха се доверили на ексцентричните аксесоари, само че за тези, които си падат по опитите, забавните фешън оферти са шлагер.

Сред чантите можем да срещнем разнородни форми: чаша за коктейл, най-различни плодове, музикални принадлежности, мъфини и още доста главозамайващи и причудливи оферти. Онлайн пространството е залято от тези артикули, а почитателките им се множат непрекъснато. Това, което е несъмнено, е, че залагайки на забавното, дамите, като се изключи че ще се снабдят с несравним аксесоар, ще попаднат в центъра на вниманието. Безспорно една такава чанта би трансформирала и най-скучния тоалет и би намерила място както в всекидневието, по този начин и при публични случаи, стига да бъде подбрана вярно.

Бижутата също не са това, което бяха. Синджирите с класическа плетка, халките с по един или два камъка, кръглите гривни и дребните обеци с винт изживяха мига си. Разноцветните висулки, копринените помпони, перлите и шарените камъни са все по-харесвани освен от младите девойки, а и от по-възрастните дами. По-различното и забавно украшение би могло да пасне на всяка жена, тъй като този аксесоар, за разлика от облеклата, не се въздейства от формата на тялото и фигурата, а стои добре на всеки.

Нетрадиционните оферти в тазгодишните пролетни сбирки, завладяващи подиумите, се трансформират в голяма вълна, заливаща освен света на аксесоарите, а също облеклата, обувките и банските костюми. Сред забавните хрумвания са съвсем напълно изрязани дънки, раздвижени отворени ботуши и бански с принт на люти чушки. Напоследък можем да видим, че доста дизайнери залагат на обръщащите се пайети и забавните надписи. Смесица от латиница и кирилица краси освен дамските, а и детските облекла. Разбира се, измежду нововъведенията се открояват елементарно и безконечните леопардови шарки, райето, дребните и огромните точки, комбинацията от черно с бяло и плисето.

Модните трендове на пролет 2019 са факт, без значение че са наричани „ безсъдържателност “ от някои, а други ги намират за кич. Неизменна част от дрескода на мнозина, те си остават занимателни, разнообразни, забавни и неповторими.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР