Все по-голям става броят на абонатите в лоялната програма ЕKO

...
Все по-голям става броят на абонатите в лоялната програма ЕKO
Коментари Харесай

Все по-голям интерес към лоялната програма ЕKO Smile

Все по-голям става броят на клиентите в лоялната стратегия ЕKO Smile, която EKO България започва сполучливо преди няколко месеца. Новата стратегия размени познатите карти EKONOMY, които напълно скоро ще бъдат спрени от приложимост.

Smile стратегия също е безвъзмездна и освен резервира досегашните отстъпки за гориво, само че предлага доста повече и нови благоприятни условия посредством система от бонус точки и специфични условия.

ТРУПАЙ ТОЧКИ ЗА УСМИВКИ

Новите
бонус точки се начисляват както върху всеки литър гориво, по този начин и върху всеки лев, изхарчен в минимаркета на бензиностанциите. Всички клиенти, регистрирани в EKO Smile, получават всекидневен достъп до специфични предложения за храни, питиета, артикули на известни марки и разнородни дарове.

СПОДЕЛЯЙ С ПРИЯТЕЛИ

Голямо преимущество е това, че Smile точките могат да бъдат употребявани освен от записаните, само че да бъдат обменяни и с другари, които също вземат участие в програмата.

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

Преференциалните условия за артикули и услуги на водещи марки са още един
бонус за членовете на EKO Smile. В момента партньорските предложения са специфични оферти от Samsung и 20% отстъпка в Картинг Ринг Мол, само че се задават и още доста нови артикули. Специалните предложения се обновяват всеки месец, тъй че усмивката в EKO Smile е постоянно обезпечена.  

ПРИСЪЕДИНИ съдебна експертиза

Желаещите да се причислят могат елементарно да го създадат като смъкват приложението EKO Smile на своето мобилно устройство, да посетят уеб страницата www.ekosmile.bg или да потърсят подпомагане във всеки един обект от веригата в цялата страна.

ВСЕ ОЩЕ ИМАШ ШАНСА ДА СПЕЧЕЛИШ НОВ АВТОМОБИЛ

По мотив старта на новата лоялна стратегия,  ЕКО провежда и промоционалната игра, в която клиентите, регистрирани в програмата могат да завоюват нов автомобил Suzuki S-Cross. Първите два към този момент са при своите притежатели, само че заради огромния интерес ЕKO България удължи периода за присъединяване до 31 януари 2024 година В томболата автоматизирано вземат участие всички регистрирани клиенти до тази дата, а тегленето се прави от компютърен програмен продукт в наличието на нотариус.



БЕНЗИНОСТАНЦИИ EKO СТАВАТ ВСЕ ПО-МОДЕРНИ

В допълнение към новата лоялна стратегия, EKO България прави и огромна инвестиция в модернизирането на своите обекти, които все още за към този момент 97. В рамките на идващите две години всички бензиностанции ще имат актуализирана визия, посредством съвременно обзавеждане, ремонт на санитарните пространства и възобновяване на софтуерното съоръжение, като да вземем за пример кафемашините. Компанията влага във все по-висок клас кафе, което се предлага в обектите й.

ПРОГРАМА " ГАРАНЦИЯ "  ИЛИ КАЧЕСТВОТО НА ГОРИВОТО

Програмата " Гаранция " на EKO България е една от най-хубавите система за надзор на качеството и количеството на горивата. Тази година се навършват 10 години от нейното основаване, като водещото е клиентите постоянно да бъдат спокойни и удовлетворени от продукта, който получават. За тази цел е построена система от тристепенен надзор на горивото посредством мобилна лаборатория, изненадващи инспекции на терен и разбор на резултатите от самостоятелни специалисти.



" ОБАДИ съдебна експертиза, КАТО СТИГНЕШ "  – ИЗПРАТИ ВАЙБЪР СТИКЕР НА ВАЖЕН ЧОВЕК

Грижата към клиентите е в основата на тактиката на EKO България. Ето за какво компанията не не помни и за пътната сигурност, предоставяйки сбирка от безвъзмездни Viber стикери, част от дългогодишната акция " Обади се, като стигнеш ". Колекцията е основана в колаборация с българския илюстратор Венцислав Йосифов – Jermain и показва разнородни знаци, свързани с напредването. От индикации, че пътуващите стопират за отмора и кафе до информация, че зареждат гориво, закъсняват или към този момент са пристигнали вкъщи. Стикерите дават ефикасен и занимателен метод за другарство по време на пътешестване посредством езика на младите и изкуството. Така пътуващите елементарно могат да създадат един дребен, само че важен жест на угриженост и внимание.

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР