Все по-голям натиск срещу Байдън заради войната в ГазаЗаплахата отвън

...
Все по-голям натиск срещу Байдън заради войната в ГазаЗаплахата отвън
Коментари Харесай

Доналд Тръмп обеща да изкорени комунизма в САЩ

Все по-голям напън против Байдън поради войната в Газа
Заплахата извън не била толкоз сериозна 

“Радикалните леви бандити живеят като паразити ”

Бившият президент Доналд Тръмп атакува своите съперници и критици по време на речта си за Деня на ветераните, като ги назова “паразити ”. Според него те съставляват по-голяма опасност за Съединените щати от Русия, Китай и Северна Корея, написа “Ню Йорк Таймс ”.

“Ние ви обещаваме, че ще изкореним комунистите, марксистите, фашистите и радикалните леви бандити, които живеят като паразити в рамките на нашата страна, които лъжат, крадат и мамят на избори ”, сподели Тръмп към края на речта си в Ню Хемпшир, повтаряйки изказванията си, че изборите през 2020 година са били “откраднати ”. “Те ще създадат всичко, законно или нелегално, с цел да унищожат американската фантазия ”, добави милиардерът.

Основният кандидат за номинация на Републиканската партия за президентските избори през 2024 година продължи речта си, заявявайки: “Заплахата от външните сили е доста по-малко злокобна и рискова от опасността от вътрешната страна. Защото в случай че имаме способен, интелигентен и корав водач - Русия, Китай и Северна Корея няма да посмеят да ни разиграват ”.

В допълнение към нападките против “радикалната левица ”, Тръмп нападна нюйоркския арбитър, наблюдаващ неговото дело за гражданска машинация. Също по този начин, той назова основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс “бедствие ”, а специфичния прокурор по делото му Джак Смит дефинира като “побъркан ”. Смит повдигна две обвинителни акта против Тръмп: единият за нелегално запазване на секретни документи, а другият твърди, че Тръмп е нарушил мирното предаване на властта, като е опитал да анулира резултатите от изборите през 2020 година

В различен материал “Ню Йорк таймс ” оповестява, че Джо Байдън е подложен на все по-силен вътрешнополитически напън, поради позицията си към войната в Газа. Настоящи и някогашни чиновници на Конгреса, най-вече от по-младото потомство, са изразили пред изданието остри несъгласия с шефовете си и с държавното управление на Байдън.

През последните седмици стотици амрикански държавни служители приканиха документално за преустановяване на огъня. Десетки чиновници се появиха и на пропалестински демонстрации. Около 500 някогашни членове на предизборния щаб на Байдън от 2020 година пък написаха отворено писмо с апел за преустановяване на огъня, показва “Ню Йорк Таймс ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР