Все по-често жените изглаждат бръчките по лицето си благодарение на

...
Все по-често жените изглаждат бръчките по лицето си благодарение на
Коментари Харесай

Ботоксът е опасен за оргазмите на жените

Все по-често дамите изглаждат бръчките по лицето си с помощта на ботокса. Често пъти той запълва и устните на нежния пол. Сега обаче учени от Кардифския университет направиха плашещо проучване за ботокса.

Оказа се, че той крие доста и непредвидени рискове здравето на дамите. Но освен това – под опасност са и оргазмите на дамите, че и на половинките им.

Излиза, че ботоксът, който се поставя по лицето на дамата визира същите лицеви мускули, които дават отговор за мимиките, които вършим по време на оргазъм.



„ Именно от тук идва заплахата. Жените, които не могат да изразят с лицето си удоволствието, което получават неведнъж са зарязвани от мъжете си, тъй като те считат, че не ги задоволяват полово. Помислете си – изпитвате наслаждение, стенете от кеф, само че лицето ви е каменно – мислите ли, че това е обикновено. Не естествено. А в случай че не вършиме секс, не получавате оргазми това е рисково и за здравето ви, написа jenata.blitz.bg. И ето по какъв начин отървавайки се от бръчките с ботокс вие си навличане огромни и непредвидени неприятности. Затова преди да извършите това си помислете добре какво рискувате и какво може да загубите ”, декларират учените от университета.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР