Все по-често чуждестранните туристи избират София като дестинация за зелен

...
Все по-често чуждестранните туристи избират София като дестинация за зелен
Коментари Харесай

Зелен тур в столичните паркове

Все по-често задграничните туристи избират София като дестинация за зелен туризъм. Именно поради това към този момент второ лято ежедневно от София грийн тур провеждат безвъзмездни колоездачни направления в парковете на столицата и леки походи из “белия дроб на София ” – Витоша планина. Екомаршрутите в София се обслужват от гидове доброволци. Те настояват, че столицата ни е идеална за набиращия известност зелен туризъм. Идеята е както да се покажат културните забележителности, по този начин да се видят и зелените кътчета на София, дребните паркчета.
Пешеходният тур, по същия метод, всеки ден, безвъзмездни са туровете, потеглят от Народния спектакъл и дестинацията, която също се бори – е Боянски водопад и Боянската черква, оповестява Българска национална телевизия.

Маршрутите на зеленият тур от време на време се менят в търсене на спокойствието на парковете в София и превъзмогване на инфраструктурните трудности. А в случай че ползата на туристите откри пресечна точка с капризите на времето, разходките не престават и до късна есен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР