Все по-близо е едно от най-чаканите събития в кралското семейство

...
Все по-близо е едно от най-чаканите събития в кралското семейство
Коментари Харесай

Смут в двореца: Неканени гости на сватбата на Меган и Хари

Все по-близо е едно от най-чаканите събития в кралското семейство на Англия – сватбата на принц Хари и актрисата Меган Маркъл.

Списъкът с поканените към този момент е подготвен, само че се оказва, че на формалното празненство могат да се появят и хора, които не участват в него.

Това се отнася до брата на младоженката Томас Маркъл-младши, сестрата Саманта Грант, както племенникът и неговата майка. Причината може да се крие във обстоятелството, че Томас и Саманта даваха много откровени изявленията за сестра си в пресата.

Миналата година сестрата на Меган – Саманта даже даде обещание да напише книга Дневникът на сестрата на принцесата, а също и намерено изясни, че Меган не е това, за което се показва и още от дете е желала да е принцеса.

Що се отнася до племенника и неговата майка – Трейси и Тайлър не били поканени, тъй като не са поддържали контакт с Меган дълго време, написа OK Magazine.

Източник, непосредствен до актрисата споделил, че тя доста претърпява комплицираните фамилни спорове. Меган се безпокои за някои от членовете на фамилията си. Тя не е общувала с тях от години, отбелязва изданието.

Съвсем скоро стана ясно, че бащата на булката въпреки всичко ще я съпроводи до олтара, както повеляват традициите. Майката на Маркъл – Дория също ще участва.

Тържеството ще се състои на 19-и май в Уиндзорския палат.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР