Все пак това беше голяма крачка напред. Трудно равенство за

...
Все пак това беше голяма крачка напред. Трудно равенство за
Коментари Харесай

Нотингам Форест 0-1 Манчестър Юнайтед: Каземиро отбелязва победител в последния издих, докато Червените дяволи запазват мястото си на четвъртфиналите за ФА Къп, за да облекчат натиска върху Ерик тен Хаг

Все отново това беше огромна крачка напред. Трудно тъждество за Купата, извоювано против сложен противник, Юнайтед е на четвъртфинал. Веднъж там те ще се изправят против Ливърпул. Наистина, с помощта на необозримо глупавата концепция да се организира тегленето на жребия за идващия кръг, преди половината от петте кръга да са почнали, Юнайтед разбра това още преди топката да бъде хвърлена тук. Не е огромна премия за работата им, несъмнено, само че те ще бъдат вкъщи против огромните си противници и те са ги побеждавали на Олд Трафорд преди напоследък. Може да се случи.

Тук, на Сити Граунд, Юнайтед не бяха в най-хубавата си форма, само че бяха доста по-добри, в сравнение с бяха при загубата вкъщи от Фулъм на уикенда и в действителност, когато го върнаха тук тъкмо след Коледа във Висшата лига и това се оказа задоволително.

Касемиро вкара късно, с цел да завоюва на Ман Юнайтед победа с 1-0 над Нотингам Форест във ФА Къп

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР