Все още събираме екипа за Хасково. Кандидати за депутати ще

...
Все още събираме екипа за Хасково. Кандидати за депутати ще
Коментари Харесай

Асен Василев събира екип в Хасково

Все още събираме екипа за Хасково. Кандидати за депутати ще се хора, съумели в работата и бизнеса си отвън политиката. Хора, които са подготвени да го оставят, с цел да работя за смяна на страната. Това сподели в родния си град Хасково Асен Василев, който както стана ясно ще оглави листата на „ Продължаваме промяната “ тук и в столицата.



В Хасково той пристигна с Кирил Петков, а визитата се трансформира във фотосесия за доста хасковлии. Млади и остарели се снимаха с новите политици и досегашни служебни министри. Поздравяваха ги, даваха им визитки, пожелаваха им триумф.

Не сме месии, не споделяме че ще вършим от водата вино. Казваме, че всеки би трябвало да хване мотиката и да си окопае лозето. Но след това не би трябвало да има едни, които да го откраднат, сподели Василев.



Освен с Демократична България вдясно и с „ Изправи се! Ние идваме! “ вляво, Политическа партия води диалози с още няколко дребни партии, само че до момента в който не приключим договарянията няма да ги оповестяване, сподели Кирил Петков. От изказването на двамата стана ясно, че Политическа партия ще подпише съглашение с партиите, с които ще се коалира за правилата на ръководство след изборите. Трябва да е ясно, че налозите няма да пипат, че ще прави дълбока правосъдна промяна.

Политическа партия са подготвени да привлекат и хора от други партии. С Движение за права и свободи имаме голямо разграничение и то се отнася до господин Пеевски. Ние считаме, че господин Пеевски е направил голям брой корупционни практики, с цел да стигне до дейностите по Магнитски. Докато Движение за права и свободи считат, че всичко което той е направил е обикновено, няма по какъв начин да работим тях, сподели още Василев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР