Все още нямаме яснота кога ще бъде връчен първият мандат.

...
Все още нямаме яснота кога ще бъде връчен първият мандат.
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Няма причина ние да подкрепим втория мандат

„ Все още нямаме изясненост по кое време ще бъде връчен първият мандат. България има потребност от устойчиво постоянно държавно управление.

Ако няма държавно управление с първия мандат, няма да има и с втория. Ние сме първа политическа мощ, а не Политическа партия и Демократична България.

Не виждам да имат и по-добри специалисти. Няма причина ние да подкрепим втория мандат. “ Това съобщи Теменужка Петкова от ГЕРБ в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия.

„ Имаме рекореден недостиг, нужда от изтегляне на нов дълг. Ние от ГЕРБ успяхме да получим най-високото доверие.

Смятаме, че устойчиво болшинство, което да ни изведе от рецесиите, е взаимно държавно управление сред първата и втората политическа мощ.

Поведението на сътрудниците от Политическа партия е много необичайно. Казват, че имат решение на проблемите, само че търсят поддръжка от ГЕРБ за втория мандат.

Това е неуместно. Истиснките държавници би трябвало да излязат от тяснопартиините си ползи. Кризите са извънредно огромни. Политическа партия и Демократична България няма да станат по-симпатични, в случай че доведем страната до шести избори “, разяснява тя.

Депутатът от ГЕРБ показа, че би трябвало всички да се замислят дали Асен Василев е сполучлив избор за финансов министър.

„ Най-важното е да успеем да създадем устойчиво държавно управление. Ще създадем всичко належащо да създадем такова. “

Петкова добави, че първите две политически сили са постигнали единодушие за 30 законопроекта. След връчването на мандата ще започва естествената процедура за диалози.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР