Все още няма задържани за побоя над д-р Иво Караджов

...
Все още няма задържани за побоя над д-р Иво Караджов
Коментари Харесай

Все още няма задържани за побоя над доктора от болницата в Свищов

Все още няма арестувани за побоя над доктор Иво Караджов от общинската болница в Свищов. Нападението стана през вчерашния ден към 19:40 ч., малко преди експертът по вътрешни заболявания да застъпи за нощна промяна в болничното заведение. Д-р Караджов е минавал през източния вход на болничното заведение, когато качвайки се по стъпалата, незнайно лице го удря с пестник, той пада и губи схващане.

След гибелта на пациент в лечебното заведение са почнали разпри сред неговите близки и лекаря. Преди побоя е имало случай, при който са нарязани гумите на автомобила на доктор Караджов, сподели кметът на Свищов Генчо Генчев, който краткотрайно съставлява болничното заведение заради липса на шеф. Тогава докторът се е обърнал се към полицията и е подаден сигнал.

За побоя нощес се води досъдебно произвеждане, известена е Районната прокуратура, съобщи Генчев.

По думите му преди да застъпи на промяна нощес, потърпевшият доктор се е засякъл в магазин с близка на умрелия. Д-р Караджов не е разпознал причинителя, само че е юноша, който го е съборил на земята, уточни още Генчо Генчев.

Д-р Караджов е настанен в отделението по неврология в болничното заведение и здравословното му положение е устойчиво, съобщи началникът на отделението доктор Хака Сарачев.

Трудно се работи в такива условия, похищенията станаха съвсем всекидневие. Такива лица би трябвало да бъдат наказвани, безапелационен беше той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР