Все още няма развитие по случая с 12-годишния Александър от

...
Все още няма развитие по случая с 12-годишния Александър от
Коментари Харесай

Дядото на изчезналото дете вярва, че ще бъде открито скоро


Все още няма развиване по случая с 12-годишния Александър от Перник и той към момента не открит. Полицаи и доброволци не са спирали да обхождат региона.

Екипът на bTV съумя да наблюдава работата на спасителите от небето. А до момента в който хората търсят Сашко, околните не губят вяра и се надяват той да бъде открит жив и здрав.

И през днешния ден се наложи спасителите с хеликоптера на „ Гранична полиция “ да чакат мъглата над Перник да се вдигне, с цел да стартират работа.

Единствено bTV разполага с фрагменти от акцията в небето. Докато пето денонощие търсенето продължава, дядото на Сашко има вяра, че той е жив и здрав и ще бъде открит скоро. Близките споделят, че майката на детето е в чужбина и не счита да пътува до България макар обстановката.

Проверяват се всички сигнали. Прегледани са към този момент и записите от камерите в региона, изясняват от общината.

„ Мога да дам и образец от нощес - в 1:30 ч. имаше сигнал от бащата в обществените мрежи, че екстрасенс му е споделил, че момчето се намира на старите гробища в квартал „ Бяла вода “, това е на три километра от тук, незабавно се проведоха оперативно-издирвателните дейности. Претърси се регионът, имаше изоставени постройки, само че за жалост нямо позитивна нотка, че момчето може до е било там “, изясни Мартин Жлабинков, секретар на община Перник.

„ Хората са изтощени, някои се прибират за малко да почиват, други остават. По стичане на събитията в събота се срещнах с бабата. Детето не е с тежка форма на аутизъм, детето е вербално, не е нападателно, то може да приказва, върви на учебно заведение олекотена форма. Така че може да бъде извикано, няма да пристигна незабавно при чужд, тъй като обикновено не се доверява, само че не е нападателен и с него може да се подходи по-внимателно “, съобщи доброволката Ирина.

До момента обаче не са открити каквито и да е следи, които могат да насочат към Сашко.

В 18:30 часа през днешния ден доброволците ще тръгнат да обследват региона – както гористата околност, по този начин и града.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР