Все още няма коментар от БСП след вчерашните обвинения на

...
Все още няма коментар от БСП след вчерашните обвинения на
Коментари Харесай

Стоят ли социалистите зад протестите в Шарково?

Все още няма коментар от Българска социалистическа партия след вчерашните обвинявания на ГЕРБ, че предизвика напрежението измежду притежателите на животни и протестиращите.

Протестиращият Тодор Атанасов, поради чийто клип през вчерашния ден от ГЕРБ попитаха водача на Българска социалистическа партия дали е давала инструкции на хората на блокадата и дали са раздавани пари, през днешния ден разгласи във „ Фейсбук” профила си, че си е у дома. Във видеото си не отхвърля за диалог с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Аз не съм взел една стотинка от нито една политическа партия. Аз съм един елементарен жител, който отиде да отбрани една дърта старица!”, твърди Атанасов.
Коментар под видеото е оставила Нина Гергова, позната от контрапротестите в отбрана на кабинета " Орешарски " през 2013 година година. С апел поради появилата се жандармерия.

„ Хора, идвайте, както виждате, животните са още живи”, написа Гергова.

Зад Нинова при визитата ѝ предходната неделя в Шарково виждаме регионалния водач на партия

„ Възраждане” в Бургас Владимир Павлов.Хванал се е и на хорото до къщата на баба Дора – точно за Тодор Атанасов. Твърди, че се срещнали в Шарково.

„ Зад нас не стоят политически организации, нито финансиране.

„ Възраждане” и Българска социалистическа партия не за първи път имат общи дела. Заедно бяха на митинга през март поради договорката с ЧЕЗ”, твърди Владимир Павлов.

Активност в селата от огнището на болестта преди митинга на животновъдите пред Министерския съвет в сряда прояви и жена, която се придвижваше с кола със софийска регистрация и агитираше пострадалите да пуснат групова тъжба.

Тезата за груповия иск чухме от Българска социалистическа партия в същия ден и в Народното събрание.

От Българска социалистическа партия към този момент не разясняват.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР