Все още няма и следа от малкия Александър, който вчера

...
Все още няма и следа от малкия Александър, който вчера
Коментари Харесай

С хеликоптер, дронове и кучета дирят изгубеното момче в Перник

Все още няма и диря от дребния Александър, който през вчерашния ден се изгуби в Перник, заяви БНР.

И към този час продължава избавителната интервенция по издирването на детето, което в петък по здрач изчезна край Профилакториума в града.

Полиция с подготвени кучета, доста доброволци с дронове и термокамери обхождат всички паркове, водоеми и квартали, с цел да съумеят да намерят момченцето, което е с тежка форма на аутизъм. В издирването се е присъединил и хеликоптер на Гранична полиция, както и алпийски екип за търсене в труднодостъпните местности.

И през днешния ден локалните управляващи приканват всеки, който има информация или е видял детето, да се свърже с полицията в града.

Момчето се споделя Александър, облечено е в сив суичър и носи със себе си розова плюшена играчка, обръща се на името Сашко. Любимата му песничка е Gummy Bear.
 Издирват момче, изчезнало в Перник
Издирват момче, изчезнало в Перник

Детето е с тежка форма на аутизъм

" Детето се изгубва в 15:50 ч. Бащата е бил с него на разходка . След като се качва в колата си, с цел да я обърне, открива, че детето го няма. Лошото е, че не вижда в каква посока потегля то ", споделя във Фейсбук Марио - прочут на фамилията на детето.

Кметът на Перник Станислав Владимиров изясни, че всички служби са на крайник в опит да открият детенцето. Присъединил се е екип от Софийската спешна работа с високопроходим автомобил.

Директорът на Националното разследване Борислав Сарафов е образувал кореспонденция за похищение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР