Все още не сте излезли в летен отпуск и ви

...
Все още не сте излезли в летен отпуск и ви
Коментари Харесай

Ваканция през септември - изгодни оферти за полети и хотели

Все още не сте излезли в летен отпуск и ви се желае да пътувате отвън България без да изхарчите доста пари?

Експертите от онлайн туристическа организация eSky прегледаха офертите за пътешестване към 14 август 2019 година и подбраха най-изгодните за идния, към момента летен месец септември.

Гърция

Гърция е първи избор за доста българи, когато става дума за лятна отмора, и в случай че изберете някой от ръкавите на Халкидики, да вземем за пример, пътуването с кола е добър вид.

Ако пък решите да посетите Атина, най-добре го направете със аероплан – полетът е къс, а цените на билетите през септември стартират от 25 евро в двете посоки.

На цени от 30 евро за двупосочен полет към момента можете да закупите самолетни билети до Каламата, Пелопонес, като това е последния късмет да посетите полуострова бързо и комфортно, защото директните полети ще се извършват единствено до края на месец септември.

Италия

Търсите по-далечна дестинация? Италия е постоянно добра концепция! Най-евтино за интервала ще костват самолетните билети до Милано – от 35 евро, а до Венеция – към 50 евро в двете посоки.

Брюксел и Айндховен

На сходни цени може да се пътува и до европейската столица Брюксел, а Айндховен, който постоянно е насочна точка към Амстердам, ще коства към 45 евро.

Изгодни предложения за пътешестване през 2020 година

Можете да се възползвате от доста екзотични благоприятни условия за пътешестване на промоционални цени, които са в действие до 20 август 2019 година, а интервалът на пътешестване е до март 2020 година.

Хотелското настаняване на всички места е разнообразно, според от това, което търсите - квартири, жилища, къщи за посетители и разнообразни категории хотели – за всеки усет и всеки джоб.

Експертите поучават да не пренебрегвате застраховката за пътешестване, без значение дали пътувате наоколо или далеко.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР