Все още на свобода е в източен , след като

...
Все още на свобода е в източен , след като
Коментари Харесай

Избягал от сафари парк в Китай леопард броди на свобода

Все още на независимост е в източен, откакто избяга от сафари парка с още две огромни котки, предизвиквайки гняв измежду потребителите в обществените мрежи, които споделиха фотоси и видеозаписи на видяните животни, бродещи из чаени плантации в региона.
Жителите на град Ханджоу за първи път оповестиха, че са видели леопард на независимост в петък, а сафари паркът признава бягствата едвам откакто новината заля обществените мрежи. Паркът съобщи, че е забавил да направи обществено изказване, с цел да не провокира суматоха, само че е бил нападнат онлайн, тъй като е разрешил на животните да избягат и е заплашил жителите, като не е предизвестил навреме обществеността. Местните управляващи обявиха в понеделник, че петима души, свързани с атракционния парк - в това число генералният управител - са били арестувани и че полицията е почнала следствие на случая.

Китайски медии оповестиха, че екип за търсене е бил по следите на третия леопард, откакто в неделя са открити отпечатъци на лапи, за които се счита, че са оставени от котката, разгръщайки кучета в лова.
 Създават резерват за тигри и леопарди в Китай Създават резерват за тигри и леопарди в Китай
В Китай се обособява пробна и мощно охранявана естествена територия за отбрана и проучване на огромни котки, оповестява националният...
Паркът също се сблъска с рецензии за видеоклип, показващ залавянето на една от избягалите котки, показващ глутница от най-малко пет кучета, която го приковава към земята и го хапят по врата, до момента в който леопардът обезверено се брани.
По-късно зоологическата градина пусна фотоси, за които се допуска, че демонстрират още веднъж хваната котка в клетката си, само че доста консуматори на обществените мрежи показаха подозрение дали фотосите са достоверни или по кое време са направени.
Китайските зоопаркове и паркове на дивата природа постоянно се сблъскват с рецензии поради повтарящи се разкрития за ужасяващи условия за животните или смъртоносни произшествия.
Китайските държавни медии оповестиха през 2017 година, че тигър е умъртвил клиент на парк за диви животни в източния град Нингбо, откакто мъжът явно е влезнал в заграждението му, а тигри в пекински парк са умъртвили една жена и са ранили друга през миналата година, откакто двойката е напуснала транспортно средство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР