Все още живее във време, в което се смята за

...
Все още живее във време, в което се смята за
Коментари Харесай

Не сте я виждали така: Рейчъл Макадамс с нестандартна фотосесия и признание за изгубените шансове

Все още живее във време, в което се счита за скандално една жена да излезе отвън рамките на нормата, изключително когато тя е известна персона. На кралицата на сантименталните комедии Рейчъл Макадамс обаче ѝ е омръзнало от това.  Актрисата сподели тялото си в неговата оптимално достоверна и минимално редактирана версия, изразяваща естествената ѝ красота...включително окосмяване под мишниците ѝ и всичко останало.

Актрисата от " Гадни девойки ", която е на 44 години, не се тормози от това космите под мишниците ѝ да бъдат на показ, до момента в който се излежаваше на плюшен диван във фотосесия за изданието Bustle. Според публикацията е направено минимално редактиране на фотосите по искане на самата Рейчъл.

Необезкосмените подмишници на актрисата се виждаха и на различен кадър, на който Рейчъл театралничи в бяла рокля без ръкави, прилепнала по тялото ѝ.
                             

Актрисата, която има наследник и щерка от партньора си Джейми Линден, сподели пред Bustle: „ На тази фотография нося латексово долни дрехи. Но имам две деца. Това е моето тяло и мисля, че е толкоз значимо това да се отрази обратно към света. [...] Добре е да изглеждате по най-хубавия метод, да работите и да сте здрави, само че това е друго за всеки “.

В дългото си изявление с Bustle Рейчъл, която сега промотира идния ѝ филм " Are You There God? It's Me Margaret ", призна, че към момента се усеща „ отговорна “, че си е взела двугодишна отмора от Холивуд, в разгара на кариерата си в средата на 2010-те, с цел да „ резервира разсъдъка си “.
                             

Макадамс показа за шокиращото си решение да откаже основните женски функции в „ Дяволът носи Прада “, „ Казино Роял “, „ Мисията невъзможна III “, „ Железният човек “ и „ Умирай мъдро “ и разкри, че спирането ѝ я е предиздвикало да се чуди дали „ захвърля всичко “.

„ Чувствах се отговорна, че не се възползвах от опцията, която ми беше дадена, тъй като знаех, че съм на толкова щастливо място “ – призна тя – „ Но също по този начин знаех, че не съм в естетика с моята персона и това, което ми би трябвало, с цел да остана с всичкия си. “

Въпреки че от време на време съжалява, че не е взела роля, Рейчъл призна, че постоянно прави крачка обратно и си споделя: „ Това беше верният човек за ролята. “

По време на късата си пауза от актьорството, майката на две деца сподели, че в началото не е била наясно защо си взема отмора.

„ Отне ми години, с цел да схвана какво върша интуитивно “, изясни Рейчъл на Bustle, признавайки значението на приоритизирането на психологичното ѝ здраве, до момента в който се бори със славата в нежна възраст. 
                             

В последна сметка тя осъзнава, че актьорските ѝ паузи през годините „ в действителност “ са ѝ помогнали да се „ усеща овластена “.

„ Това ми оказа помощ да усещам, че си връщам контрола. И мисля, че някак ми разреши да вляза от друга врата “, добави тя.

Актрисата съобщи, че превръщането ѝ в огромно име след функциите ѝ в " Гадни девойки ", " Тетрадката " и " Ловци на шаферки " я е накарало да се усеща като сензация „ за една нощ “. Преходът от неотдавна приключила Йоркския университет студентка, работила в McDonald's в продължение на три години, към актриса от А-листата на Холивуд бил потресаващ.

„ Не отиваш в театрално учебно заведение, с цел да научиш по какъв начин да се справяш с това. Няма книга за това по какъв начин да се ориентираш в него “, сподели тя.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР