Все още има шанс за редовен кабинет, излъчен от сегашния

...
Все още има шанс за редовен кабинет, излъчен от сегашния
Коментари Харесай

Ще има ли кабинет? Хипотези, формули и ултиматуми на прага на третия мандат

Все още има късмет за постоянен кабинет, излъчен от настоящия парламент, настояват политолози, социолози, а и тези, от които най-вече зависи разрешаването на продължителната политическа рецесия у нас - парламентарните партии.

На прага на третия мандат, който президентът даде обещание да връчи в седемдневен период, откогато Политическа партия върнаха празна директория на Радев в понеделник в епицентъра на упованията се озова " Демократична България ". Разбира се, последната дума на коя политическа мощ ще разпореди последният опит за сформиране на постоянно държавно управление е на президента.

Предварителното " опипване на почвата " към хипотезата кабинет, излъчен с мандат на Демократична България обаче тече с цялостна мощ и даже с мека преса от страна на първата по величина в това Народно заседание политическа мощ ГЕРБ-СДС. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов насочи директна покана към Христо Иванов за договаряния за поддръжка като преди този момент изрази единодушие с изискването съпредседателя на Демократична България политиците да " сложат разликите си в скоби ", с цел да се отвори опция за формула за сформиране на техническо държавно управление с 5 съществени задания:  България в Шенген, влизане в еврозоната, задвижване на законите по проекта за възобновяване, рационализация на армията, правосъдна промяна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР