Все още има напрежение в квартала в Асеновград. Вчера полицията

...
Все още има напрежение в квартала в Асеновград. Вчера полицията
Коментари Харесай

Драма в ефир! Ромка в Асеновград проплака: "Оперирана съм, а то ме страх! Цяла нощ не спим!"

Все още има напрежение в квартала в Асеновград. Вчера полицията бе двойно повече по време на митингът, който пък беше по-малоброен, спрямо този от преди 2 вечери, предава Нова телевизия. В квартала се приказва, че хората, живеещи в противозаконните постройки са безусловно изгонени от жандармерия и полиция.

" Цяла нощ не спим в квартала. Аз съм болна от сърце, оперирана съм, а то ме е боязън. Трябва да съм спокойна. Ние се опасяваме, аз съм болна. Говори се, че българите ще дойдат ", показа стара ромка.

" Много боязън ме е. Не можем да спим. Не познаваме хората, които живеят в противозаконните къщи. Не знам аз какво става ", сподели друга ромка от квартала.

БЛИЦ напомня, че В понеделник огромна група от поданици на ромския квартал " Лозница " нападнаха треньори и състезатели на младежкия тим по гребане " Асеновец ". Скандалът зародил след първична замяна на обиди и спечкване на язовир " 40-те извора ", където децата упражнявали, а другата група била на пикник.

Впоследствие огромна група от поданици на квартала атакува тима пред болничното заведение в Асеновград, в това число с камъни и колове. Двама възпитаници и двама треньори са ранени. Причината за нападението пред болничното заведение е била подправена информация, че един от ромите, участници в абсурда, е бил погубен.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР