Все още има хора, които казват за мен потресаващият. Мъжете

...
Все още има хора, които казват за мен потресаващият. Мъжете
Коментари Харесай

Азис: Плача на почти всяка моя песен

" Все още има хора, които споделят за мен " потресаващият ". Мъжете ме обичат повече, което към този момент е потресаващо. Аз не събуждам пристрастеност у дамите, в мен те виждат приятел. Мъжете са по-многобройни на моите участия ", това сподели артистът Азис пред Мариян Станков - Мон Дьо по Нова тв.

Известният попфолк артист, чието същинско име е Васил, сподели, че единствената му фантазия е да има звезда на алеята на славата. По думите му хората, които споделят, че не слуша песните му, се срамят от него.

" Аз рева на съвсем всяка моя ария. Това е моят триумф, нещото, с което те сграбчвам за гушата и те притискам. Отказвам да си махна опаковката и да се трансформира в момчето от " Факултета ". Не желая. Аз доста от дълго време се облякох и не желая да пребивавам гол. Кралят не е гол ", сподели той.

" Ако би трябвало да кажа нещо на актьора от преди години, то ще е: Веднага се облечи! ", показа артистът на въпрос какво би споделила на предишното си аз.

Азис съобщи, че не приема в себе си, че е доста жалостив и прочувствен.

" Няма мръсно нещо в моята работа. Ние не си подливаме вода, не се бием, не се караме. Даже в новите гении, в младите очаквания срещам такава обич в очите им, те ми се радват като деца. Ние всички сме известни, не можем да си завиждаме ", отговори той на въпрос дали има война в попфолка.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР