Всъщност, сама предизвикала подозренията на спрелите я пътни полицаи, защото

...
Всъщност, сама предизвикала подозренията на спрелите я пътни полицаи, защото
Коментари Харесай

Много Лоши Новини За Красавицата Наталия! Арестуваха Я!

Всъщност, сама провокирала съмненията на спрелите я пътни служители на реда, тъй като се държала нервно. Неволно придвижване събудило съмнението на служителите на реда и те извикали следователи за обиск на дамата, без да знаят коя е.

На място са били извикани чиновници на службите, които откриват у Бочкарьова пакетчето с кокаин. От видеото излиза наяве, че тя прави признание.

Малко по-късно, обаче, актрисата стартира да отхвърля и подмята на медиите, че " някой желае да проработи пари на неин тил ". По късно прави самобитна изповед, в която споделя:

" Знаете по какъв начин е, първо ще има видео, след това следствие, по-късно интриги и операции, и така нататък "

Издайническото видео, обаче, към този момент е в послание по всички съветски канали и провокира необятен спор по тематиката.

Бочкарьова е била в персоналния си кадилак, когато я стопират на ул. " Строминка " в Москва. Отказва на пътните инспектори да бъде медицински освидетелствана, държала се е много нервно и е видяна в опит да укрие пакетчето с кокаина.

" При обиска в дамата е открито прахообразно вещество - 0,69 грама кокаин ", е записано в формалния протокол на проверяващите.

Наталия Бочкарьова е 39-годишна, омъжена, с три деца - две девойки и едно момче. В съветската преса има доста изявленията с нея, от които се схваща, че не обича " дребни коли ", с децата си се държи като другар, има мощна вътрешен глас, само че не е суеверна.

В предишното лекари й споделили, че ще остане бездетна, само че не щеш ли родила три деца. В един от интервалите си след раждането актрисата тежала 120 кг и единствено за година, по думите й - с танци, съумяла да смъкне половината от килограмите си, написа Дир.бг.

Режисьорите, които са работили с нея, не имат вяра, че е наркозависима и търсят истината за укрития кокаин " някъде другаде ". Скоро следствието ще се произнесе, а до тогава актрисата е пусната под гаранция и е при фамилията си вкъщи.

Всъщност, тя продължава да твърди, макар видеото, че във въпросната вечер на ареста си е била у дома, само че съгласно юристи я грозят най-малко две обвинявания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР