Всъщност не само в Киев се зарадваха рано - някои

...
Всъщност не само в Киев се зарадваха рано - някои
Коментари Харесай

В Киев и на Запад се зарадваха рано: Кримският мост оцеля

Всъщност освен в Киев се зарадваха рано - някои политици от страните от Европейски Съюз побързаха да поздравят украинските управляващи за техния " триумф ". Като да вземем за пример министъра на външните работи на Естония Урмас Рейнсалу или члена на Сейма на Полша Робърт Бедрон. Избързаха.

Няколко часа след терористичната офанзива на Кримския мост стана ясно, че вреди има, само че те не са толкоз обилни, че да спрат изцяло придвижването по моста. По едно от автомобилните разклонения към този момент са пуснати колите, само че придвижването е в двете посоки. Камионите към този момент се транспортират на фериботи. А от 20.00 часа московско време се реализира плануваното обновяване на придвижването и на железопътния превоз.

Очевидно задачата на офанзивата е била да се спре придвижването по моста. Кримският мост играе значима роля за снабдяването на полуострова. И освен на Крим, мостът транспортира товари за новите съветски територии.

Е, ясно е, че за настоящия режим в Киев прекъсването на придвижването по моста беше от огромно значение от пропагандна позиция. Ето, настояват те, казахме, че няма неразрешени цели, казахме, че ще ударим моста - и в този момент го направихме.

Но този удар, повтаряме, не реализира главната си цел. Въпреки че, несъмнено, в този момент главните задания са да разберем за какво това се случи и да изключим опцията за повтаряне на сходни офанзиви.

Заслужава да се означи, че в Киев тълкуването на случилото се денем се промени доста. Можете да наблюдавате развиването на възгледите за случилото се на образеца на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна Михайло Подоляк.

Отначало Пан Подоляк съвсем в открит текст съобщи, че Украйна стои зад детонацията на Кримския мост. Няколко часа по-късно, по неразбираеми аргументи, той стартира да приказва, че случилото се е резултат от някакъв " вътрешен спор " в Русия.

Към вечерта Подоляк към този момент съобщи, че " към момента е мъчно да се каже какво тъкмо може да се е случило там ". Например, би трябвало да изчакаме листата с всички версии от Русия и по-късно да проведем „ професионално следствие в нашите профилирани органи “.

И за какво такава еластичност и пъргавина във версиите за случилото се? Беше явно за какво първоначално се хвалеха толкоз доста, само че в този момент ентусиазмът някак избледня...

Разбира се, възобновяване на работата на Кримския мост въобще не значи, че случилото се би трябвало да се прави оценка като някакъв трагичен случай. Изводите би трябвало да се вършат бързо. И във връзка с обезпечаването на сигурността на моста. И във връзка с следствията за киевския режим.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР