Всъщност е изключително лесно. Нужно е само да имаш различно

...
Всъщност е изключително лесно. Нужно е само да имаш различно
Коментари Харесай

Как да се превърнеш в черна овца?

Всъщност е извънредно елементарно. Нужно е единствено да имаш друго мнение от другите, да държиш на него и да го защитаваш, да не се вписваш в " стадото ", да виждаш света по друг метод и да си жигосан с прозвището друг!

За страдание доста хора са разнообразни, неповторими, неподправими и тъкмо това ги прави привлекателни, тъй като имат своя лична светлинка и цялата мрачевина на този свят не може да ги засенчи! Но тези хора желаят да станат като стадото, тъй като им е наложено, че не е хубаво да се цепиш от колектива (Знаете онази приказка за колектива и за нацепването...) Внушавано им е, че хората, изразяващи мнението си, не са долюбвани от другите, нямат доста другари и са по този начин да се каже новобранците обществото. Набивано им е от дребни, че би трябвало да приглушат тази светлина и да станат тъмни, черни, най-добре даже с един физически неопределен цвят, че никой да не ги вижда...

Не слушайте какво ви споделят! Да бъдеш друг може да ти донесе прозвището " черна овца ", само че, в случай че бъдеш идентичен, ще бъдеш печален, тъмен.. не ти!

Не се опасявайте да изразявате възприятията, страстите, да казвате това, което мислите, да се държите по този начин, както смятате за редно, да оферирате хрумвания, да се различавате от тълпата.

Няма потребност да се харесвате на всички, а и няма по какъв начин да се получи. Винаги ще има хора, които ще ви се възхищават такива, каквито сте и такива, които ще странят от вас, тъй като не сте усвоили изкуството на лицемерието.


Но в случай че желаете живот, в който вие сте капитанът, контролирате вие нещата и вършиме нещата по ваш си неповторим метод, не спирайте! И да не ви пука,ч е сте черна овца. По-добре черна, в сравнение с безлична, блееща дружно с другите в стадото!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР