Всъбота се проведе оспорвана и много тежка битка между Бисер

...
Всъбота се проведе оспорвана и много тежка битка между Бисер
Коментари Харесай

Ще спечели ли Бисер сезон 6 на Игри на волята ?

Всъбота се организира оспорвана и доста тежка борба сред Бисер Русимов - кандидат за присъединяване в " Игри на волята " 6 и Стратимир от третия сезон на риалити формата.

Бисер съумя да си завоюва място в идващия сезон на " Игри на волята ". Но кой е той? Бургазлията разкри повече за себе си, вижте в изявлението:

Как се почувства, когато стъпи на Арената?

Бях извънредно разчувствуван, когато стъпих на Арената, защото за този миг се сготвям към този момент повече от 4 години. Ако и тази година се бях явил на кастинги, щеше да бъде пета поредна година.

Какво те спираше досега да не влезеш в предаването?

Аз постоянно съм казвал, че за мен най-сериозното предизвикателство е да мина през комисията, която всякога е на кастингите. От там нататък съм споделил, че няма какво да ме спре. Нито борбите могат да ме уплашат, нито физическата подготовка ще ми бъде затруднение. Най-трудното за мен беше, а и най-голямото предизвикателство, да мина през самата комисия.

Какво си намерения, когато видя Стратимир?

През цялото време мислех, че ще бъда изправен против някой от участниците, които вземат участие все още. Идея си нямах, че ще бъда изправен против един от най-хубавите участници в Игри на волята. В момента насладата в мен е огромна, тъй като съумях да победя.

Демотивира ли те това, че Момчил заложи на Стратимир?

По никакъв метод не ме демотивира, че Момчил не заложи на мен. Напротив, почувствах се още по-мотивиран да изляза и да печеля тази победа.

Каква ще бъде подготовката ти за сезон 6?

Подготовката ми за сезон 6 няма да се разграничава доста от предходните подготовки, като ще заложа повече на решение на пъзели, надлежно и на физическа подготовка. Тя включва плуване, кондиционни тренировки и така нататък

Какво да чакаме от Бисер в сезон 6?

По-добрата версия на Бисер.

Като кой някогашен участник би се оприличил?

За мен един от най-силните участници от предходните сезони чисто физически е Фифо. Ако би трябвало да определим някой като сърце и воля, колкото и необичайно да звучи, за мен това е Касим, тъй като той, макар неприятната си физическа подготовка, не един път е показвал на Арената, че е извънредно борбен. Много е елементарно, когато един човек е добре физически квалифициран да излезе на Арената и да завоюва, само че същинската воля си личи тогава, когато си на лимита на силите си... или, когато нямаш такива.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР