Времето в Пловдив остава студено, но слънчево – днес се

...
Времето в Пловдив остава студено, но слънчево – днес се
Коментари Харесай

Мразовито, но слънчево време в Пловдив днес

Времето в Пловдив остава студено, само че слънчево – през днешния ден се чака минималните температури да са минус 4°, а оптималните – не повече от 5°. До към 10 часа дообед ще се задържат негативни, а по-късно ще стартират да се усилват.
Прочетете още
Атмосферното налягане бързо ще се увеличи и вечерта ще е близо до междинното за месеца.

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно. По-значителна облачност ще има основно над планинските региони и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са сред минус 7° и минус 2°, тук-там в котловините до минус 8° - минус 11°, в София - към минус 7°. Утре облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до слънчево. Ще продължи да духа сдържан, в Дунавската низина и Източна България краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 2°. Привечер вятърът ще се ориентира от югозапад, още ще отслабне, облачността от запад още веднъж ще стартира да се усилва.

Над планините облачността ще е променлива, основно в утринните часове към момента със слаб снеговалеж. Ще духа мощен, сутринта и плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към минус 2°, на 2000 метра към минус 8°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд постоянно намаляваща до слънчево. Ще остане прохладно, въпреки че вятърът ще отслабне и ще е мощен, от запад-северозапад, Максималните температури ще бъдат 3°-6°. Температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че още преди обяд ще отслабва.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР