Времето в Пловдив остава студено и в неделя. Минималните температури

...
Времето в Пловдив остава студено и в неделя. Минималните температури
Коментари Харесай

Още един слънчев ден в Пловдив, но с ниски температури


Времето в Пловдив остава студено и в неделя. Минималните температури в утринните часове от деня ще са -5° градуса, а оптималните няма да са повече от 5°. Слънце до обяд ще има, а следобяд ще е най-вече облачно.

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за месеца и ще продължи да се намалява.

През нощта ще бъде ясно. Ще духа слаб, в Дунавската низина – сдържан югозападен вятър. Минималните температури ще останат относително ниски, преобладаващите ще бъдат сред минус 8° и минус 3°, в София – към минус 8°. Утре ще бъде слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от запад-югозапад. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат най-вече сред 4° и 9°, в София - към 4°.

Над планините ще бъде слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 2°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 5° и 8°. Температурата на морската вода е 6°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР