Времето: Температурите падат, идва захлаждане.През деня в неделя до обяд

...
Времето: Температурите падат, идва захлаждане.През деня в неделя до обяд
Коментари Харесай

Времето: Температурите падат, идва захлаждане

Времето: Температурите падат, идва захлаждане.

През деня в неделя до обяд ще е най-вече слънчево, само че повреждане на времето чакаме изначало над южните региони, а до края на деня и над останалата част от страната облачността ще се усили. Ще стартират и превалявания от дъжд над Западна България. По-значителни ще са през нощта против понеделник над югоизточните региони. Максималните температури ще се покачат и ще са сред 10-18°С.

Времето по Черноморието 

През нощта против неделя  ще доминира облачно и дъждовно време. Около утринните часове облачността ще се раздра и ще понижава до слънчево време. През деня ще е най-вече слънчево.Късно след обяд и през нощта против понеделник, още веднъж ще завали дъжд.  Ще духа слаб до сдържан западен вятър.

Максимални температури: 15-16°С.

Температурата на морската вода е 17°-19°С.

Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Времето в София 

През нощта против неделя над Софийското поле облачността ще се раздра и ще намалее до ясно време. Минималните температури ще се намалят и ще са сред 2-3°С. Сутрин ще има условия и за понижена видимост. През деня ще е най-вече слънчево. След обяд ще стартира и нарастване на облачността. Привечер ще стартират и превалявания от дъжд. Ще духа сдържан западен вятър.

През деня термометърът ще демонстрира стойности – до 11-12°С.

Времето по планините 

Ще доминира раздрана облачност, която след обяд ще се усилва. Ще стартират и превалявания от дъжд, като над 1500 метра надморска височина ще са и от сняг.  Ще духа мощен вятър от запад-югозапад, само че с наклонност да стихне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°С, на 2000 метра – към 0°.

Времето на Балканите 

През идващите 48 часа полуострова ще попада под въздействието на серия от средиземноморски циклони и времето ще е изменчиво.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР