Времето навън става все по-хубаво. На всеки му се иска

...
Времето навън става все по-хубаво. На всеки му се иска
Коментари Харесай

Маска за коктейли стана хит в интернет - slava.bg

Времето на открито става все по-хубаво. На всеки му се желае да седне на някое прелестно местенце и да си отвори една бира. А какво ще кажете за пресен коктейл? Лятото чука на вратите ни, само че поради разпространяването на ковид би трябвало да бъдем деликатни и да носим защитни маски. Но в случай че вършим това, по какъв начин да отпиваме от обичаното пиво?

Американската дизайнерка Елън Макомбър откри по какъв начин да пием без да смъкваме маските. Тя сътвори такава, в която има стеснен отвор в средата, с цел да може всеки да употребява обичания сок или коктейл, като промуши сламката през нея. Така хем ще се защищити от вируса, хем ще утоли жаждата си.

Жената почнала да шие маски незабавно щом станали дефицитна стока поради пандемията. Неин другар от Ню Орлиънс, където живее, ѝ се оплакал, че никой към момента не е измислил метод да яде и пие и в същото време да не пръска бацили от устата си.

Маските на Макомбър, която е и художник, са в разнообразни десени. Само седмица откакто биват ушити, всички налични бройки са изкупени. Един брой коства 30 $.

„ Изгубих по-голямата част от приходите си “, споделя дамата, която е била принудена да затвори ателието си поради ковид, тъй като не може да заплаща наема му. По думите ѝ, тя е съумяла да избави бизнеса си след урагана Катрина, ще го направи и в този момент. Затова последователно се приспособява към продажбата на неповторимите си облекла онлайн.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Pixabay
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР