Времето днес ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста

...
Времето днес ще бъде предимно слънчево, след обяд с купеста
Коментари Харесай

Времето в събота: Слънце и температури до 32 градуса

Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, само че единствено на изолирани места основно в планините ще превали, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Вятърът в множеството региони ще се ориентира от север-североизток и ще е слаб, в източната половина на страната - до сдържан.
Преобладаващите оптимални температури ще са сред 27° и 32°, в София - към 27°. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца - едва ще се намали.
По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 25°-29°. Температурата на морската вода ще е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3  бала.
В планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има купеста облачност, само че единствено на изолирани места, основно в масивите в западната половина на страната, ще превали. Ще духа най-вече сдържан вятър от североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 14°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР