Времето днес ще бъде облачно, ще вали, почти навсякъде дъждът

...
Времето днес ще бъде облачно, ще вали, почти навсякъде дъждът
Коментари Харесай

Сняг, студ и вълни от 5 бала в морето |

Времето през днешния ден ще бъде облачно, ще вали, съвсем на всички места дъждът ще премине в сняг. В по-голямата част от страната ще се образува и снежна завивка. 

С сдържан, в източната половина от страната и мощен североизточен вятър ще продължи да нахлува леден въздух и ще става студено още. По планинските проходи ще има снежни виелици и ще се образуват навявания. Температурите ще са без дневен ход - сред минус 1 и 4 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

След обяд и по здрач преваляванията ще стартират да отслабват, а през нощта против сряда съвсем на всички места ще спрат. 

Над планините ще е облачно с превалявания от сняг. Ще духа мощен, по билата плевел вятър от изток-североизток. По планинските проходи ще се образуват навявания. Ще продължи да става студено и оптималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 4, а на 2000 метра - към минус 7 градуса. 

Облаци ще има и край морето, вятърът от североизток ще е мощен. Сред вълните от 4-5 бала термометрите ще се качат до 10 градуса, на брега ще е два пъти по-студено с температури до 5 градуса. 

Утре ще е още по-студено, минималните температури ще са сред минус 8 и минус 3 градуса, в доста региони на страната ще останат под нулата и денем.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР