Временно затварят за движение пътя Своге - Нови Искър на

...
Временно затварят за движение пътя Своге - Нови Искър на
Коментари Харесай

Временно затварят за движение пътя Своге - Нови Искър на 27 декември

Временно затварят за придвижване пътя Своге - Нови Искър на 27 декември
Във връзка с плануван на 27 декември /четвъртък/ спомагателен оглед на местопроизшествието, станало на пътя Своге-Нови Искър, и осъществяване на геодезически измервания, се постанова краткотрайно прекъсване на придвижването на моторни транспортни средства в сектора, оповестиха от АПИ. Според предварителната информация огледът ще стартира в 11.00 часа, а прогнозният период за привършване е 13.00 часа.

През този период от време екипи на пътна полиция ще пренасочват придвижването през следните обходни направления: За леки коли и рейсове – през Искрец - Бучин проход - Костинброд. За товарни автомобил, над 12 т – през пътя Мездра – Ребърково – Ботевград.

БГНЕС напомня, че тежкият случай стана на 25 авгус. Тогава цялостен с пасажери рейс излезе от пътя, скъса мантинелата и се падна върху асфалтова площадка под равнището на пътното платно на изхода на града.

Разследването на съдбовното произшествие продължава. Междувременно секторът бе преасфалтиран, а мантинелата заменена с по-здраво преградно оборудване. Към момента единственият обвинен е водачът на рейса, който е на независимост под гаранция. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР