Временно ще бъде преустановено преминаването на превозни средства и пешеходци

...
Временно ще бъде преустановено преминаването на превозни средства и пешеходци
Коментари Харесай

Част от ул. „Цар Иван Асен II“ в Асеновград ще бъде временно затворена за преминаване

Временно ще бъде прекратено прекосяването на транспортни средства и пешеходци по „ Цар Иван Асен II “ – в сектора от кръговото кръстовище при някогашния магазин „ Дет Маг “ до пресечката с улица „ Ради Овчаров “ . Ще бъде затворено единствено пътното платно в посока ОУ „ Христо Ботев “.
Причина за реорганизацията на придвижването е осъществяване на строително-монтажни работи (СМР) по обект „ Благоустрояване на част от централната зона и площад „ Акад. Николай Хайтов “ в гр. Асеновград – I стадий “. Ще се реализира полагане на бетонна плоча, заради което на горепосочения пътен сектор ще бъде ситуирана техника. СМР ще се извършват този понеделник (07.06.21 г.) от 08:30 ч. до 16:00 ч. Обходният маршрут е улица " Съединение ".
 Временно затварят улица Трапезица във Враца Временно затварят улица " Трапезица " във Враца
До 17 часа ще бъде затворена улица „ Трапезица “във Враца. Това се постанова заради строително-монтажни действия. Движението ще...
Община Асеновград се извинява на жителите за породеното краткотрайно стеснение и благодари за търпението и толерантността, която демонстрират хората, с цел да живеем всички по-красива околна среда. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР