Временно се премахва реверсивното движение по път I-1 София –

...
Временно се премахва реверсивното движение по път I-1 София –
Коментари Харесай

Временно се премахва реверсивното движение по път I-1 София – Перник. Шофирайте внимателно!

Временно се отстранява реверсивното придвижване по път I-1 София – Перник. Причината е, че в региона на Владая (при 281-ви км) от 9 май придвижването се реализира в двете посоки в лентата за Перник заради стартиралите строителни действия за подсилване на свлачище в лентата за София, както и ремонт на сектор от бул. „ Цар Борис III “, изпълняван от Столична община.
    Организирането на реверсивно придвижване и осъществяването на ремонтни действия на две места и на дребни разстояние едно от друго по трасето сред София и Перник повече би затруднил трафика, в сравнение с да го улесни.
    Очаква се реверсивното придвижване да бъде възобновено откакто приключи ремонтът на бул. „ Цар Борис III “ от Столична община.
Алтернативният маршрут на път I-1 София – Перник е по Автомагистрала „ Струма “ и третокласния път III-1801 Суходол - Мало Бучино - Голямо Бучино.
    Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение, само че ремонтните действия са нужни и неотложни, с цел да се обезпечи сигурността на придвижването. Апелът към водачите е да карат деликатно, да съблюдават прецизно пътната сигнализация и въведените ограничавания на скоростта.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР