Временно е ограничено движението на автомобили с ремаркета и полуремаркета

...
Временно е ограничено движението на автомобили с ремаркета и полуремаркета
Коментари Харесай

АПИ ограничи движението на ремаркета и полуремаркета през проходите Рожен и Превала


Временно е лимитирано придвижването на коли с ремаркета и полуремаркета през проходите " Рожен " и " Превала ", оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Причината за това е мощният снеговалеж и снегопочистването, което се прави. Ограничено е придвижването на МПС с ремаркета и полуремаркета и по път III-867 Средногорци - Златоград през прохода Печинско заради снеговалеж и снегопочистване.

От 14 часа през днешния ден е лимитирано придвижването на товарни коли над 12 тона по път II-35 Троян - Кърнаре /проход " Троянски " / още веднъж заради изобилен снеговалеж.

Припомняме, по-рано денем тежкотоварни коли закъсаха и в региона на прохода " Предел ".

Още преди два дни АПИ предизвести водачите за идното утежняване на времето и и със съобразена скорост, като съблюдават нужната отдалеченост и не подхващат рискови изпреварвания.

От АПИ оповестиха, че регионалните пътни ръководства и пътноподдържащите сдружения наблюдават метеорологичните прогнози и са в подготвеност да подхващат нужните дейности за обработка на настилките във високопланинските региони и проходите, където има предпоставки за заледявания. Целта бе превантивните, а по-късно и снегопочистващите действия да стартират оптимално бързо при утежняване на времето.

Напомняме и че е разгласен  в областите Благоевград, Пазарджик, Пловдив и Смолян и  жълт сигнален код  в областите Монтана, Враца, Ловеч, София, Софийска област, Перник, Кюстендил и западната част на област Кърджали.
 Работодателите да съобразят изискванията на труд с прогнозата за рисково време
Работодателите да съобразят изискванията на труд с прогнозата за рисково време

За това обвързване припомнят от Главна ревизия по труда
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР