Временно е ограничено движението на автомобили над 12 т по

...
Временно е ограничено движението на автомобили над 12 т по
Коментари Харесай

Ограничиха движението по магистрала "Тракия" заради обилен снеговалеж

Временно е лимитирано придвижването на коли над 12 т по автомагистрала " Тракия " на територията на Софийска област, в посока Пловдив, заради изобилен снеговалеж. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура ".

Поради изобилен снеговалеж се лимитира придвижването на други места. Забрана за прекосяване на МПС над 12 т е въведена за пътя Русе - Силистра, Русе - Разград - Шумен (на територията на област Разград), Търговище - Разград и Разград - Попово. По проходите " Рожен ", " Пампорово " и " Превала " вали сняг от към 5.00 ч., по информация на Областно пътно ръководство. Мокър сняг вали в региона на пътната артерия Доспат-Девин-Михалково, както и по прохода " Печинско ", както и по високите елементи на община Баните.

В останалата част на Смолянско вали дъжд. На този стадий няма въведени никакви ограничавания по пътищата в Смолянско. Поради усложнените метеорологични условия, краткотрайно е затворена част от ски зона Пампорово, оповестяват от „ Пампорово “ АД. От 16 писти сега работят единствено 6. От „ Пампорово “ АД чакат усъвършенстване на времето в границите на идващите 2-3 дни.

През миналото денонощие на територията на страната са станали 18 тежки произшествия. Един човек е умрял, а 20 са ранени, осведоми Министерство на вътрешните работи. В София са регистрирани 189 леки произшествия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР