Временният треньор на ЦСКА - Алън Пардю, заяви готовността си

...
Временният треньор на ЦСКА - Алън Пардю, заяви готовността си
Коментари Харесай

Алън Пардю остава в ЦСКА

Временният треньор на ЦСКА - Алън Пардю, съобщи готовността си да остане за непрекъснато на поста. Специалистът разяснява, откакто " алените " отстраниха Славия с дузпи.

" Няма опрощение за метода, по който започнахме мача. Важен е резултатът. Имаме положителни вести. Баи е в болничното заведение, само че е контактен. Първият гол ни шокира и по-късно футболистът вкара ненадейно приказен гол.
Знаехме, че в случай че отбележат трети гол, ние ще сме навън от шампионата. Затова се опитахме да създадем няколко шанса. Но беше мъчно за гледане, няма да неистина. Не мога да трансформира увереността в отбора. Добре, че взехме този резултат в първия мач, тъй като другояче щяхме да отпаднем пред нашите почитатели ", сподели англичанинът.

" Исках просто да виждам полуфиналите, нямах визия, че ще бъда управител. Ще се прибера при фамилията си през уикенда, ще приказваме и откакто се върна, ще се видя и с управлението.
Момчетата са страхотни, харесва ми да работя с тях. Ще се върна в понеделник, уповавам се като управител. Мисля, че имаме ресурсите и пристрастеността да се опитаме да се подобрим. Освен това, бих желал да съм сигурен, че нещата, които желая да се трансформират, ще се случат.
Доволен съм от Асен Дончев. Той пристигна при мен и съобщи, че желае да бие дузпа. Това ми харесва, това е увереността, от която имаме потребност. Твърде изтощен съм, че да мисля за противник за финала. Миналата година бе ужасно, почитателите ни са невероятни, тъй че няма значение против кого ще се надигнем ", показа още Пардю.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР