Временният треньор на националния отбор на България по футбол Георги

...
Временният треньор на националния отбор на България по футбол Георги
Коментари Харесай

Георги Иванов-Гонзо: Нямам никакво желание да съм треньор

Временният треньор на националния тим на България по футбол Георги Иванов-Гонзо показа, че ще се опита да промени метода, по който играе съставът.

„ Трикольорите “ отпътуват през днешния ден за Гибралтар, където ще срещнат локалния народен тим в дуел от груповата фаза на Лигата на нациите. Мачът е на следващия ден от 21.45 часа и ще се излъчва по Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3, както и онлайн на bntnews.bg.

„ Отиваме за победа, футболистите, които играят в националния тим постоянно би трябвало да излизат с тази мисъл. Нормално е да е тежко, когато загубиш по този начин, само че всички ние сме експерти и гледаме напред “, показа Гонзо.

Георги Иванов поема отбора след оставката на Ясен Петров. Досегашният ментор се отдръпна след провалянето 2:5 от Грузия в Разград.

„ За мен в двата мача тимът не заставам добре, би трябвало да променим това. Трябва да изпитват наслаждение, че играят футбол. Защото това беше тъга освен за тях, само че и за почитателите. Категорично декларирам, че няма да играем по този начин “, добави техническият шеф към БФС.

Отборът ни отпътува за Гибралтар с под наем полет от Варна.

„ Не съм желал да поемам тима, по този начин се случи. Загубихме два мача и Ясен Петров напусна. След като се проберем, ще обсъдим треньорския пост. Нямам никакво предпочитание да съм треньор. Доминик Янков и Ради Кирилов са контузени, опитахме да ги възстановим и ги освободихме. Глезенът на Йомов стартира да отшумява “, приключи Георги Иванов - Гонзо.

Крилото на Славия и полузащитникът на Лудогорец имат контузии, които ще им попречат да вземат присъединяване в идните срещи. На техните места няма да викани други играчи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР