Временният наставник на Тотнъм Кристиан Стелини може да се раздели

...
Временният наставник на Тотнъм Кристиан Стелини може да се раздели
Коментари Харесай

Тотнъм може да освободи и временния си наставник

Временният ментор на Тотнъм Кристиан Стелини може да се раздели с поста си още преди идващия дуел на отбора от Висшата лига в четвъртък, осведоми " Скай Спортс ".

Италианецът застана отпред на " шпорите " доскоро повече от месец след напускането на Антонио Конте, само че в първите си четири мача Стелини записа една победа, едно тъждество и две загуби.

Вчера пък лондончани позволиха най-тежкото си проваляне от началото на акцията, откакто отстъпиха с 1:6 при визитата си на Нюкасъл, а по-болезненото за Хари Кейн и компания беше, че те изоставаха с 0:5 още до 21-а минута.

Загубата остави Тотнъм на цели 6 точки от място в зона Шампионска лига, а в идващия кръг те одобряват намиращия се на 4-о място към този миг тим на Манчестър Юнайтед.

Ако в реалност се стигне до разлъка с Кристиан Стелини, то в семейството на " алените дяволи " " шпорите " ще бъдат водени от някогашния футболист на отбора Райън Мейсън. 31-годишният англичанин към този момент един път е бил краткотрайно отпред на лондончани в края на сезон 2020/21, когато той води отбора след уволнението на Жозе Моуриньо.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР