Временният мост, който свързва двете части на наводненото карловско село

...
Временният мост, който свързва двете части на наводненото карловско село
Коментари Харесай

Жителите на Каравелово са недоволни от временния мост

Временният мост, който свързва двете елементи на наводненото карловско село Каравелово е затворен поради високи равнища на реката. В последните 4 месеца локалните поданици го използваха, само че показаха неодобрение поради положението на му и го нарекоха " дрипав ".
" Съоръжението коства доста публични средства и беше инсталиран относително късно - в средата на януари. Според нас, защото ние наблюдавахме самия монтаж, той не е подложен професионално за обезпечаването на сигурност и трайна устойчивост. Не е постоянен. Има знак, който осведоми каква тежест може да издържи моста, само че по него минават камиони с дърва, които са много по-тежки ", разясняват локалните. Според тях неспазването на ограничаването за тежест е довело до срутване и нарушение на целостта на оборудването.
" До затварянето на моста се стигна след многото сигнали от жители. Минават доста тежки камиони с дърва и със строителни материали, имаше един със стомана. Затворихме го превантивно, с цел да бъде огледан от експерти и да бъде обещано мнение дали може да се употребява по този метод. Това е краткотрайно оборудване, не непрекъснато, което да има постоянни фундаменти ", оправдават се от общината в Карлово.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР