Временна реорганизация на движението ще бъде създадена на територията на

...
Временна реорганизация на движението ще бъде създадена на територията на
Коментари Харесай

Днес затварят за движение булеварди в Пловдив!

Временна метаморфоза на придвижването ще бъде основана на територията на ОДМВР – Пловдив по отношение на осъществяване на 69-то издание на Международната колоездачна обиколка на България. Днес, когато участниците ще преминат през Пловдив, всички моторни транспортни средства ще бъдат спирани напълно или поетапно по следните направления: 

За времето от 15:00 до 18:00 ч .: сектора на републикански път I-8 от кръгово кръстовище за гр. Стамболийски до кръгово кръстовище на път I-8 и път II-86; В Пловдив в сектора от бул. " Пазарджишко шосе “ до ул. " Победа “, кръстовищата на бул. " България “ с бул. " Васил Априлов “,  кръстовището на  бул. " България “ с ул.  " Победа “, както и кръстовището на  бул. " Васил Априлов “ и бул. " Шести септември “ в посока север.

В рамките на 5 дни 120 колоездачи от 20 тима от 3 континента и общо 20 националности минават над 800 км по разнообразно и много мъчно трасе в цяла България.

Стартът на обиколката бе даден през вчерашния ден в София пред храм-паметника " Александър Невски “. Днес, по време на първия и най-дълъг стадий, състезателите ще преминат през 177-километровото трасе София-Пазарджик-Пловдив, а на следващия ден ще премерят сили по маршрута Граф Игнатиево-Карлово-Троян, изминавайки 106 км. 

В третия ден от обиколката ще се карат най-вече километри, като трасето ще бъде разграничено на два полу-етапа: Етап 3А е 72 км по маршрут Троян-Габрово, а стадий 3Б по маршрут Трявна-Сливен (141 км) с забавно нанагорнище от Бяла към финала в Сливен. Етап 4 е 144 км по маршрут Сливен-Карнобат-Бургас.

Етапът, с който ще бъде комплициран огромният край на 69-та обиколка на България, ще е на 1 септември по последната права (160 км) Чирпан-Хасково-Момчилград.

Там ще се разбере и кой е спечелилият и носителят на жълтата фланелка на обиколката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР