Временна организация на движението ще бъде въведена между 54-ия до

...
Временна организация на движението ще бъде въведена между 54-ия до
Коментари Харесай

Въвежда се временна организация на движението на автомагистрала „Тракия“

Временна организация на придвижването ще бъде въведена сред 54-ия до 85-ия км на автомагистрала „ Тракия “ в платното за Бургас, на 21 и 22 август и сред 29 и 31 август. Това оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ). 

В тези интервали ще бъдат осъществявани неотложни спешни действия за повишение сигурността на придвижване. Участъкът ще бъде сигнализиран с нужната пътна сигнализация.

АПИ приканва водачите да се движат с нараснало внимание, като следват прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта, да съблюдават отдалеченост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик, поучават от АПИ. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.

От началото на годината са изразходвани 244 млн. лева за съществени поправки и създаване на нови пътища при планувани в бюджета над 2 милиарда, сподели министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков пред публицисти в Търговище при започване на месеца.

Тогава той означи, че това демонстрира липса на обмисляне и на подготвени планове, по които да се работи, както и липса на публични поръчки, които да са предоставени, тъй че да се обезпечи фронт.

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР