Временна организация на движението се въвежда днес заради литийното шествие

...
Временна организация на движението се въвежда днес заради литийното шествие
Коментари Харесай

Спират движението по булеварди и улици в Пловдив 

Временна организация на придвижването се вкарва през днешния ден поради литийното шествие по случай огромния християнски празник Богоявление, осведомят от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза “.

От 11:30 до 14:00 ч. се стопира придвижването на пътни транспортни средства – като се изключи рейсовете от всеобщия градски превоз, по улиците " Криволак “ и " Железарска “, западното платно на бул. " Цар Борис III Обединител " в правата от ул. " Патриарх Евтимий " до бул. " Шести септември “.

Затварят се също секторът на бул. " Цар Борис III Обединител " от кръстовището с бул. " Шести септември " до бул. " България ", както и бул. " Марица-юг " – от кръстовището с ул. " Никола Войводов " до бул. " Цар Борис ІІІ Обединител “.

Организацията и контролът на придвижването на пътните транспортни средства, както и защитата на събитието, ще се реализират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Шофьорите на градските рейсове са предизвестени да карат постепенно, деликатно и да се преценяват с въведената краткотрайна организация на придвижване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР