Време едасложимкрай на 30-годишната порочна практика на управление на града.Така38-годишният

...
Време едасложимкрай на 30-годишната порочна практика на управление на града.Така38-годишният
Коментари Харесай

Яни Иванов във „Форум Пловдив“: Крайно време е бизнесът да се освободи от натиска на корупцията! Нужна е тотална реформа в Община Пловдив

Време едасложимкрай на 30-годишната порочна процедура на ръководство на града.Така38-годишният компютърен инженер Яни Ивановмотивира решението сида приемапоканата на ген. Стефан Яневи да се кандидатира за кмет на Пловдив отПП " Български напредък ".Той съобщи, че са неизбежни първите три неща, които новото ръководство би трябвало да направи в Община Пловдив:

·ревизия

·реорганизация

·реформа на общинатаи на всички процеси, които съпътстват работата на администрацията

„ Трите Р-та “,според него,ще доведат дозабележимоподобряване качеството на живот напловдивчани.

Моята фантазия за Пловдив е да стане международен академични град, учебен,културен и състезателен център на България.Стариятград да се трансформира в перлатанакултурно-историческиятуризъм,бреговете нарека " Марица " -вкрасиво и предпочитаномясто за всекидневен спорт и място за разходки.

Най-важно, споредЯни Иванов,е бизнесътв градада се освободиот натиска на корупцията.Политическата обстановка в Пловдив е меко казано " ужасяваща ", разяснява той, ахората са обезверени и си споделят едно и също - " няма смисъл ".

Иванов счита, че в случай че пловдивчани още веднъж не гласоподават всеобщо на тези избори, ще се изпълнят главните хрумвания на„ сглобките “- болшинството да не упражнисвоя избор.

Искаме да имаме най-малко 10 съветникавместния парламент, с цел да сме решителен фактор,който да работи в интерес на жителите на града, съобщи във „ Форум Пловдив “ Яни Иванов.

Кандидатите за кмет, районникметове и общински съветници на Политическа партия " Български напредък " са с номер 20 в бюлетината за локалните избори.

Яни Ивановразвива сполучлив бизнесв превоза и застрахователната активност, фамилен е с две деца.Той е квалифициран инженер,републикански първенец по културизъм през 2003 година и първенец по бодибилдинг.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР