Време е за плейофната фаза от LAN турнира по Counter-Strike

...
Време е за плейофната фаза от LAN турнира по Counter-Strike
Коментари Харесай

Българите от 500 затвориха ден №1 от Elisa Masters с несигурен успех

Време е за плейофната фаза от LAN шампионата по Counter-Strike Elisa Masters, който се организира в Еспоо, Финландия и ще раздаде на играчите общо 200 000 $ и място на IEM Катовице. Българската изненада от 500 пък съумя да си проправи път през тимове като Astalis, Complexity и BNE по време на вчерашния ден, като приключи кръга с недотам уверен триумф над SAW. Все отново " лъвовете " са на четвъртфинал против BIG, чийто старт ще бъден даден през днешния ден от 16:30 часа и ще се играе в цялостна с аудитория зала в скандинавската страна.

Двубоят сред българския отбор 500 и португалския SAW се организира на именития Dust 2. В началото на мача, а и до края на първото полувреме, задатъкът бе напълно в ръцете на нашите момчета. При започването на втория халф, в който играчите на Николай " niki1 " Панталеев играха T-Side, те изпуснаха да продължат серията си и разрешиха на португалците на натрупат малко точки. Впоследствие обаче стигнаха до 15-8, което в последна сметка също не им доближи да затворят мапа, тъй като от SAW доближиха продължения. Родните състезатели въпреки всичко се активизираха по време на този Overtime и съумяха да си приберат и този мач.

Най-резултатни за българската тайфа в срещата бяха снайперистът Денислав " dennyslaw " Димитров и Иван " Patrick " Иванов надлежно с по 34 и 31 фрага.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР