Време е за отговорност, каза от парламентарната трибуна председателят на

...
Време е за отговорност, каза от парламентарната трибуна председателят на
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Време е за отговорност. България има нужда от стабилно редовно правителство

Време е за отговорност, сподели от парламентарната естрада ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, съобщи БНР.

България има потребност от устойчиво постоянно държавно управление, съобщи изрично той и прикани партиите:

" Всички партии да загърбят политическия нарцисизъм и да седнат на масата на преговрите, с цел да разпишем целите за страната, които ще я изведат от рецесиите. Днес не е значимо кой първи ще изрече в декларация целите за България, с цел да се назова новият герой-спасител и да лепи етикети на останалите. Днес е значимо кой ще работи безкористно за България. Време е за отговорност ".

" Отговорността пред обществото и бъдещето на страната изисква да намерим решение за постоянен кабинет с явен небосвод и съответни задания за осъществяване. Народът чака това от нас. Това е главното ни обвързване. Няма да има опрощение за никого, в случай че се провалим в този опит ", безапелационен бе ръководителят на Движение за права и свободи.

Хората чакат главните тематики от дневния ред на обществото да са съществени тематики на политиците, означи той и добави: " Хората ни дават явен знак, че ни дават късмет да продолеем политическата рецесия, която ни води към институционален срив. Демонстрират извънредно самообладание и ние не би трябвало да пропиляваме тази опция ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР