Време е коалицията ГЕРБ-СДС да удари по масата. Стига повече метани.

...
Време е коалицията ГЕРБ-СДС да удари по масата.
Стига повече метани.
Коментари Харесай

Стига метани пред доказани шарлатани

Време е обединението ГЕРБ-СДС да удари по масата.

Стига повече метани. Време е да се каже стоп на политическата шмекерия. Няма по какъв начин в името на положителното за народа си да се договориш с безродна политическа тайфа.

Ролята на политическите еничари е да работят срещу народа си а не за неговото благоденствие. Няма по какъв начин да постигнеш джентълменско съглашение с хора безогледно погазили българската Конституция. Няма по какъв начин да изправяш на крайници страна дружно с тези, които са я докарали единствено за две години до просешка сопа.

Няма по какъв начин да спреш бежанската злина взаимно с тези, които трансфораха страната ни в разграден двор.

Няма по какъв начин да възстановиш интернационалния си престиж с тези, които го унищожиха с безскрупулното си двуличие.

Време е да спрем с политическата доверчивост като призоваваме потвърдени авантюристи да проявят държавническа отговорност в тези дни на съществено тестване за страната ни.

От тук нататък няма никакво време  за пилеене в политически водевили. България не може да си разреши да губи нито минута повече.

В този предопределен миг ГЕРБ-СДС са длъжни да отвърнат на „ Седем точковия ултиматум “ на ПП-ДБ с едно свое само вярно Решение: Или неотложно сключване на съдружно съглашение с делба на управническата отговорност според изборните резултати от последните избори, или събаряне на кабинета.

Тъй като всички сме наясно че те ще откажат,след завъртане на парламентарната рулетка Синята коалиция да сформира държавно управление отпред с Бойко Борисов. С трите си мандата като министър ръководител той потвърди, че е най положителния водач на българския аероплан за маршрута му към Европа. Ако някои си вършат тънки сметки за противоположна дестинация би трябвало да знаят, че илюзиите им са обречени.

От самото начало бях уверен и го написах неведнъж, че проект „ А “на ГЕРБ-СДС за ръководството на страната ни взаимно с ПП-ДБ няма да успее. Няма по какъв начин да се съгради още веднъж това дружно с тези, които са го разрушили и то напълно целеустремено.

Народът с гласа си уточни проект „ Б “, което значи че ГЕРБ-СДС би трябвало незабавно да съставят  кабинет. Реформаторската коалиция разполага с потвърдени специалисти във всички сфери на публичния живот с цел да поеме тази отговорност.

В тази пагубна обстановка за страната ни Бойко Борисов  няма право на персонален избор. Лидерът за това е водач – да сложи над всичко бъдещето на народът си.

Над 99 % от гласувалите за победилата в изборите  ГЕРБ-СДС са дали гласът си поради него. Те имат вяра, че единствено той дружно с реформаторската десница могат да измъкнат страната от блатото. Няма нито един персонален, или партиен интерес, който да е по-голям от ориста на отечеството…

След арогантното и безконтролно държание на втората политическа мощ е извънредно време да се прекратят всевъзможни отстъпки за тях.

Кога ще разберем всички, че тях изобщо не ги интересува европейската орис на страната ни?

Всички 240 депутати са определени от българи. Онези от тях, които са същински радетели за почтена България и равна сред европейските нации ще застанат до държавното управление излъчено от първата политическа мощ.

Народът ни е задоволително умен откакто избра Борисов още веднъж за собствен лидер и след последните избори. Нека най най-после забележим, кой и кои ще бъдат против волята на народа.

Другите, които си вършат тънки сметки да съсипят до край политическата ни система и тържествуват върху руините и скоро ще платят за лицемерието си с българите. Защото в изборите техния глас е заветен. Глас национален, глас Божи…

Спас Гърневски

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР