Време е да се приключи с този мит, поддържан изкуствено

...
Време е да се приключи с този мит, поддържан изкуствено
Коментари Харесай

Фактите: Това лице не е било успешно, а за простащината му свършиха думите

Време е да се завърши с този мит, поддържан изкуствено с неистини и фалшифицирани данни.

Последните социологически данни на Галъп сочат утвърждение от 58,9% към служебното държавно управление , отпред със Стефан Янев. Само 28,8% не са удовлетворени от него. Останалите се двоумят. Одобрението доминира при всички изследвани публични пластове, с изключение само на последователите на ГЕРБ.

Забележителен е растежът на хората, които към този момент имат вяра, че страната върви към положително. В края на ръководството на Борисов те са били 16%, а през днешния ден са с 10,3 на 100 повече. Резултат, реализиран единствено за два месеца!

През 2017 година, когато Борисов и ГЕРБ тръбят за следващ избирателен успех, през май кабинетът „ Борисов 3 “ започва своята работа при едвам 32% публично доверие и 68% съмнение!

Парламентът, доминиран от ГЕРБ стартира работа при 24% доверие и 66% съмнение. Това обаче е най-хубавото „ достижение “, тъй като месеци по-късно доверието в Народно събрание се смъква до 12% . Такъв срив статистиката не помни.

Почти 4 години по-късно, когато Борисов се криеше от митингите и не смееше да върви на работа и да се появява в Народното събрание, а бръмчеше с джипката из страната, прикрит от публичния взор, доверието в държавното управление към този момент е мизерно - към 22%, сочат данни на „ Алфа Рисърч “. На моменти сривът е стигал до 18 на 100. Подкрепата идва най-вече от гербаджии.

Да забележим каква е картината в битката с корупцията и олигархията, с която приятелите Борисов и Иван Гешев се хвалят непрестанно. През близо 2-те години откогато е основен прокурор Иван Гешев събира едвам 10% доверие . По време на митингите през 2020 година неодобрението към него набъбва до рекордните над 70 на 100 от интервюираните жители, а доверието пада до 8% . Това, съгласно специалисти, изключва витални функционалности на прокуратурата. След всички негови изказвания за реализирани колосални триумфи в битката против корупцията и олигархията и поддръжката на пеевските медии доверието към него сега е едвам докарва до 10%.

Това ли е съумяло ръководство? Това ли е битка с олигархията и корупцията?

Борисов би трябвало да изиска обществено амнистия от българите за погромите на неговото ръководство. Съответните органи пък би трябвало да се заемат с следствие на присъединяване му във властта.

Гешев би трябвало да си тръгне незабавно даже единствено поради това, че е прикривал золумите на Борисов, Пеевски и други от шайката, както и поради обслужването на ползите на задкулисието.

Колкото до изявите и езика на сикаджията Борисов, употребен напоследък и натякван през мрежата, нямаме коментар. Свършиха думите.

Дори на дъното имя ями, в които декрадиралият се срутва.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР