Време е да обърнем внимание на една пикантна тема от

...
Време е да обърнем внимание на една пикантна тема от
Коментари Харесай

Как изневеряват жените според зодията?

Време е да обърнем внимание на една пикантна тематика от света на половите взаимоотношения сред мъжа и дамата, която нормално подценяваме. Докато на мушка са ни все мъжете, обвинявайки ги в податливост към по-честа невярност спрямо половинките им, става известно, че дамите не по-рядко от избраниците си са склонни да се хвърлят в обятията на различен мъж. Как обаче те го вършат съгласно зодиакалния си знак, е въпросът, чийто отговор следва в този момент:

Веднъж изневерила, дамата Овен ще го повтори отново. И няма да има никакво желание да си тръгне, в случай че още има усеща към непрекъснатия си сътрудник. За нищо на света обаче не би му признала, че някой различен също е разпалил огъня в нея. Все отново, в случай че реши да го направи, ще изчака подобаващия миг, до момента в който се ресурси с нужните запаси от веществен темперамент.

Дамата Телец е измежду най-верните в зодиака. Изневерят ли ѝ обаче, тя мъчно ще елементарни, само че въпреки всичко ще го направи. Тя обаче в никакъв случай не не помни и е склонна да си отмъсти. Такива рога ще ви постави, че хубаво да я запомните.

Дали ще кръшнат на половинката си, или не, при дамите Близнаци е въпрос на въодушевление. Като много влюбчиви, те са склонни елементарно да изневерят. Направят ли го обаче, те мъчно ще си простят. Не е дребна и вероятността в един миг просто да си съберат багажа и да отидат в леглото на различен.

Дамите от зодия Рак мъчно биха преглътнали изневярата на обичания си . Самите те са от тези дами, които съумяват да удържат напиращата пристрастеност към непознатия мъж с удивителна мощ. Склонни са към амнистия, само че не повече от един път. При вторият опит рогата ви са в забрадка вързани.

Лъвицата е измежду зодиите, които елементарно биха изневерили на обичания си, в случай че възприятията ѝ към него към този момент са се изпарили. Прощава мъчно, само че го прави, в случай че е мощно привързана към колегата си. Някои Лъвици обаче гледат на изневярата като развлечение и вливане на доза многообразие в скучното им всекидневие.

Изневерят ли ѝ един път, Девата ще лее сълзи дни и нощи. Самата тя би кръшнала единствено тогава, когато усети, че другият е по-достоен за нейното сърце.

Жените Везни постоянно си някого в запас. Тази дама не устоя без мъжка милувка, в случай че е сама или неудовлетворена, въпреки и с сътрудник до себе си. Знае по какъв начин да пусне чара си и постоянно ще откри някой, който да топли леглото ѝ, каквото и да ѝ коства това. Открие ли точният мъж за себе си обаче, тя му е вярна до гроб.

Съпругата Скорпион е доста ревностна. Ако ѝ изневерите, към този момент не съществувате за нея. Ако тя ви изневери, ще желае амнистия. Вероятността да го направи обаче отново и отново не е по никакъв начин дребна.

Дамата Стрелец мъчно прости невярност и постоянно сходно деяние води до разлъка . Самата тя е вярна и избира сътрудници, които да дават отговор на темперамента ѝ. Ще ѝ е належащо известно време, до момента в който се осъзнае и продължи напред.

Дамата Козирог не е по изневерите и би изпитала дълбока болежка, в случай че половинката ѝ кривне от правия път. Само при мисълта, че сте имал умисъл за кръшкане, тя по този начин ще ви ритне, че свят ще ви се завърти. Достатъчно е единствено да ви хване в неистина или загадка онлайн преписка с съкровен привкус, и ще ви изхвърли на открито като мръсна котка. Накрая по този начин ще ви отмъсти, че бедна ви е фантазията.

За дамата Водолей изневярата е кръвна засегнатост. Тя обаче ще подаде молба за бракоразвод, когато цялото имущество е на нейно име. А до тогава всеки симпатяга отсреща ѝ ще е добре пристигнал в обятията ѝ.

Изневерят ли ѝ, Рибата ще отплува и даже ще ви пожелае на добър път. И благополучен живот с другата. Няма да се бори за любовта ви. Ще плаче, само че ще премине и преживее през болката и разочарованието като същинска дама.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР