Време е "ангелите" да си отидат. С това лаконично обяснение

...
Време е "ангелите" да си отидат. С това лаконично обяснение
Коментари Харесай

Уволниха ангелите от Виктория`с Сикрет: Изчегъртване - slava.bg

Време е "ангелите " да си отидат. С това сбито пояснение изпълнителният шеф на Victoria`s Secret и съставител на известния им азбучник за дамско долни дрехи Синтия Фийлд разгласи най-голямото ребрандиране на компанията от основаването ѝ, съобщи webcafe.bg.

С новите промени моделите, носещи прозвището "ангел ", са освободени и на тяхно място идват известни звезди от сферата на шоубизнеса и спорта с форми и външен тип, които повече се вписват в визията за обикновено изглеждаща жена, най-малко за западните стандарти.

Това значи, че занапред нататък девойките с типа на класическото Барби остават в предишното на Victoria`s Secret, а на тяхно място идват посланици, които основават усещането за многообразие и естествени форми.

Обявените нови лица на марката са актрисата Приянка Чопра, трансджендър моделът Валентина Сампайо, plus size моделът Палома Елсесер, скиорката с китайско-американски генезис Айлин Гу, чернокожият модел Адут Акеч, фотографът Аманда де Каденет и футболната звезда Меган Рапино....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР